O nama

O nama

Sejl.org vam donosi regionalne i globalne vijesti, interesatne i edukativne priče i događaje o Novom Pazaru, Sandžaku, Balkanu i cijelom svijetu.

Sejl.org je pokrenut kao FB stranica 2010. godine a od 2016. godine je oficijalno i puštena kao web stranica www.sejl.org i prva je nezavisna informativna stranica u Novom Pazaru i Sandžačkoj okolini.

Sejl.org prenosi vijesti i aktuelna zbivanja za pratioce u regiji, uključujući Srbiju, Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Makedoniju, Kosovo i Sloveniju. Informativni (Web) magazin sejl.org osim centralne lokacije u B&H, ima i regionalni centar u Americi, a koristi i globalnu mrežu dopisništava u dijaspori i Balkanskom regionu kao i ostalim dijelovima svijeta.

Osim svjetskih, Sejl portal vam donosi i svoje veoma visoke standarde, između ostalog, tačno, brzo i objektivno izvještavanje. Takodjer donosi i reputaciju beskompromisnog i hrabrog izvještavanja, po kojem je poznat u regionu.

REDAKCIJA:

Primjedbe na naše sadržaje ili izvještavanje možete poslati na: [email protected] Kontakt za medije i marketing: [email protected] Vaša saopćenja za štampu, najave i događaje šaljite na: [email protected]

Pratite nas i na društvenim mrežama:

FaceBook/SEJL MEDIA