Uslovi korištenja

Uslovi korištenja

Dobrodošli!
www.sejl.org je informativna web stranica koja vam omogućuje korištenje usluga i sadržaja stranice koji su podloženi navedenim uslovima korištenja.

Uslovi korištenja
www.sejl.org sastoji se od vlastitih sadržaja i sadržaja oglasivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane novipazaronline osoblja, volontera novinara, te linkova na druge stranice.
Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici www.sejl.org ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez pristanka novipazaronline osoblja ili na bilo koji način koji može uzrokovati štetu stranici www.sejl.org Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba.
Zabranjeno je javno prikazivanje, objavljivanje, prenošenje, mijenjanje, reproduciranje, sudjelovanje u prijenosu ili prodaji, distribucija, izrada kopija, otpremanje te svaka druga vrsta upotrebe sadržaja stranice te odabir i usklađivanje sadržaja, bez prethodnog pismenog dopuštenja stranice www.sejl.org i drugih vlasnika autorskih prava.
Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela stranice, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava stranice www.sejl.org

Privatnost
Korištenjem sadržaja ove web stranice korisnik prihvata sve rizike koji nastaju iz korištenja ove web stranice te prihvata koristiti sadržaj ove web stranice isključivo za vlastitu upotrebu i odgovornost.
www.sejl.org web stranica poštuje privatnost svojih korisnika i posjetioca. Podatke iz registracije, te ostale podatke o korisniku, www.sejl.org web stranica neće davati na uvid trećoj strani. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani osim u slučaju kada je takva obaveza regulisana zakonom.
www.sejl.org može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja web stanice. Ove podatke www.sejl.org stranica koristi kako bi imala informacije kojima bi poboljšali stranicu i njene sadržaje dodatno usmjerila i prilagodila publici koja ju posjećuje.

Komentiranje
Komentar na www.sejl.org web stranici je besplatan. Komentari koje korisnici postavljaju na stranici moraju biti civilizovani. Ne dozvoljavaju se uvredljivi ili pogrdni komentari, koji nisu konstruktivni i pristojni ili koji se postavljaju s namjerom izazivanja nevolja. Takođe se ne dozvoljava postavljanje nezakonitih, klevetničkih, prijetećih, vjerskih, opscenih, diskriminirajućih i seksualno orijentiranih sadržaja.

Autorska prava
www.sejl.org polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela web stranice, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava www.sejl.org web stranice.

Izmjene uvjeta korištenja
www.sejl.org web stranica zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovorna za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.